Lista de concellos de Guadalaxara

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.

Lista de concellos da provincia de Guadalaxara:

Mapa da provincia de Guadalaxara
Nome Pob.
(2007)

A

Abánades 94
Ablanque 115
Adobes 57
Alaminos 74
Alarilla 138
Albalate de Zorita 1.052
Albares 528
Albendiego 40
Alcocer 326
Alcolea de las Peñas 17
Alcolea del Pinar 417
Alcoroches 169
Aldeanueva de Guadalajara 116
Algar de Mesa 61
Algora 117
Alhóndiga 235
Alique 28
Almadrones 99
Almoguera 1.453
Almonacid de Zorita 803
Alocén 183
Alovera 9.184
Alustante 237
Angón 29
Anguita 251
Anquela del Ducado 71
Anquela del Pedregal 22
Aranzueque 419
Arbancón 177
Arbeteta 50
Argecilla 81
Armallones 67
Armuña de Tajuña 151
Arroyo de las Fraguas 46
Atanzón 112
Atienza 454
Auñón 234
Azuqueca de Henares 28.155

B

Baides 55
Baños de Tajo 23
Bañuelos 29
Barriopedro 28
Berninches 105
La Bodera 30
Brihuega 2.835
Budia 227
Bujalaro 78
Bustares 92

C

Cabanillas del Campo 8.258
Campillo de Dueñas 110
Campillo de Ranas 56
Campisábalos 56
Canredondo 108
Cantalojas 150
Cañizar 97
El Cardoso de la Sierra 72
Casa de Uceda 105
El Casar 8.581
Casas de San Galindo 34
Caspueñas 105
Castejón de Henares 107
Castellar de la Muela 37
Castilforte 54
Castilnuevo 13
Cendejas de Enmedio 112
Cendejas de la Torre 64
Centenera 105
Checa 334
Chequilla 255
Chillarón del Rey 128
Chiloeches 2.297
Cifuentes 2.044
Cincovillas 36
Ciruelas 114
Ciruelos del Pinar 50
Cobeta 111
Cogollor 36
Cogolludo 645
Condemios de Abajo 24
Condemios de Arriba 169
Congostrina 53
Copernal 40
Corduente 402
El Cubillo de Uceda 161

D

Driebes 434
Durón 148

E

Embid 54
Escamilla 105
Escariche 210
Escopete 84
Espinosa de Henares 718
Esplegares 53
Establés 49
Estriégana 24

F

Fontanar 1440
Fuembellida 16
Fuencemillán 118
Fuentelahiguera de Albatages 153
Fuentelencina 369
Fuentelsaz 107
Fuentelviejo 57
Fuentenovilla 513

G

Gajanejos 63
Galápagos 1.584
Galve de Sorbe 136
Gascueña de Bornova 57
Guadalaxara 77.925

H

Henche 105
Heras de Ayuso 210
Herrería 25
Hiendelaencina 135
Hijes 27
Hita 408
Hombrados 36
Hontoba 295
Horche 2.094
Hortezuela de Océn 76
La Huerce 54
Huérmeces del Cerro 48
Huertahernando 70
Hueva 138
Humanes 1.385

I

Illana 828
Iniéstola 18
Las Inviernas 99
Irueste 58

J

Jadraque 1.492
Jirueque 82

L

Ledanca 110
Loranca de Tajuña 1.267
Lupiana 249
Luzaga 94
Luzón 73

M

Majaelrayo 69
Málaga del Fresno 209
Malaguilla 127
Mandayona 402
Mantiel 78
Maranchón 257
Marchamalo 4.849
Masegoso de Tajuña 95
Matarrubia 55
Matillas 182
Mazarete 56
Mazuecos 410
Medranda 120
Megina 55
Membrillera 117
Miedes de Atienza 90
La Mierla 25
Millana 162
Milmarcos 120
La Miñosa 61
Mirabueno 108
Miralrío 80
Mochales 69
Mohernando 176
Molina de Aragón 3.534
Monasterio 22
Mondéjar 2.614
Montarrón 41
Moratilla de los Meleros 121
Morenilla 46
Muduex 115

N

Las Navas de Jadraque 33
Negredo 21

O

Ocentejo 33
El Olivar 169
Olmeda de Cobeta 88
La Olmeda de Jadraque 21
El Ordial 45
Orea 236

P

Pálmaces de Jadraque 64
Pardos 61
Paredes de Sigüenza 42
Pareja 617
Pastrana 1.121
El Pedregal 92
Peñalén 115
Peñalver 227
Peralejos de las Truchas 164
Peralveche 125
Pinilla de Jadraque 66
Pinilla de Molina 23
Pioz 1.630
Piqueras 52
El Pobo de Dueñas 166
Poveda de la Sierra 160
Pozo de Almoguera 141
Pozo de Guadalajara 1.116
Prádena de Atienza 46
Prados Redondos 121
Puebla de Beleña 59
Puebla de Valles 95

Q

Quer 612

R

Rebollosa de Jadraque 33
El Recuenco 77
Renera 100
Retiendas 47
Riba de Saelices 142
Rillo de Gallo 68
Riofrío del Llano 51
Robledillo de Mohernando 128
Robledo de Corpes 77
Romanillos de Atienza 55
Romanones 144
Rueda de la Sierra 46

S

Sacecorbo 177
Sacedón 1.784
Saelices de la Sal 60
Salmerón 200
San Andrés del Congosto 76
San Andrés del Rey 40
Santiuste 24
Saúca 63
Sayatón 125
Selas 64
Semillas 47
Setiles 128
Sienes 89
Sigüenza 4.275
Solanillos del Extremo 127
Somolinos 43
El Sotillo 47
Sotodosos 58

T

Tamajón 198
Taragudo 35
Taravilla 60
Tartanedo 156
Tendilla 380
Terzaga 27
Tierzo 43
La Toba 110
Tordellego 64
Tordelrábano 11
Tordesilos 130
Torija 806
Torre del Burgo 153
Torrecuadrada de Molina 19
Torrecuadradilla 48
Torrejón del Rey 3.987
Torremocha de Jadraque 26
Torremocha del Campo 246
Torremocha del Pinar 65
Torremochuela 16
Torrubia 33
Tórtola de Henares 657
Tortuera 218
Tortuero 29
Traíd 51
Trijueque 1.320
Trillo 1.371

U

Uceda 2.032
Ujados 29
Utande 52

V

Valdarachas 30
Valdearenas 87
Valdeavellano 105
Valdeaveruelo 849
Valdeconcha 50
Valdegrudas 68
Valdelcubo 64
Valdenuño Fernández 245
Valdepeñas de la Sierra 198
Valderrebollo 39
Valdesotos 25
Valfermoso de Tajuña 76
Valhermoso 42
Valtablado del Río 20
Valverde de los Arroyos 105
Viana de Jadraque 38
Villanueva de Alcorón 213
Villanueva de Argecilla 45
Villanueva de la Torre 5.479
Villares de Jadraque 65
Villaseca de Henares 65
Villaseca de Uceda 68
Villel de Mesa 201
Viñuelas 117

Y

Yebes 302
Yebra 571
Yélamos de Abajo 74
Yélamos de Arriba 130
Yunquera de Henares 2.921
La Yunta 139

Z

Zaorejas 197
Zarzuela de Jadraque 48
Zorita de los Canes 100