Lista de concellos de Cáceres

Na Galipedia, a Wikipedia en galego.

Lista de concellos da provincia de Cáceres:

Mapa dos concellos da provincia de Cáceres.
Nome Pob.
(2007)

A

Abadía 321
Abertura 471
Acebo 709
Acehúche 866
Aceituna 627
Ahigal 1.519
Albalá 830
Alcántara 1.684
Alcollarín 315
Alcuéscar 2.976
Aldea del Cano 743
La Aldea del Obispo 348
Aldeacentenera 794
Aldeanueva de la Vera 2.306
Aldeanueva del Camino 795
Aldehuela de Jerte 350
Alía 1.105
Aliseda 2.011
Almaraz 1.309
Almoharín 2.036
Arroyo de la Luz 6.477
Arroyomolinos 977
Arroyomolinos de la Vera 521

B

Baños de Montemayor 744
Barrado 502
Belvís de Monroy 695
Benquerencia 101
Berrocalejo 98
Berzocana 535
Bohonal de Ibor 532
Botija 197
Brozas 2.195

C

Cabañas del Castillo 450
Cabezabellosa 439
Cabezuela del Valle 2.126
Cabrero 349
Cáceres 90.802
Cachorrilla 100
Cadalso 547
Calzadilla 479
Caminomorisco 1.263
Campillo de Deleitosa 97
Campo Lugar 1.095
Cañamero 1.803
Cañaveral 1.286
Carbajo 243
Carcaboso 978
Carrascalejo 355
Casar de Cáceres 4.879
Casar de Palomero 1.388
Casares de las Hurdes 565
Casas de Don Antonio 209
Casas de Don Gómez 356
Casas de Millán 721
Casas de Miravete 159
Casas del Castañar 630
Casas del Monte 822
Casatejada 1.354
Casillas de Coria 484
Castañar de Ibor 1.212
Ceclavín 2.095
Cedillo 530
Cerezo 197
Cilleros 1.928
Collado 213
Conquista de la Sierra 218
Coria 12.767
Cuacos de Yuste 937
La Cumbre 988

D

Deleitosa 850
Descargamaría 233

E

As Ellas 1.074
Escurial 884

F

Fresnedoso de Ibor 337

G

Galisteo 1.980
Garciaz 903
La Garganta 516
Garganta la Olla 1.063
Gargantilla 439
Gargüera 142
Garrovillas de Alconétar 2.336
Garvín 108
Gata 1.702
El Gordo 317
La Granja 372
Guadalupe 2.113
Guijo de Coria 230
Guijo de Galisteo 1.510
Guijo de Granadilla 631
Guijo de Santa Bárbara 404

H

Herguijuela 364
Hernán-Pérez 525
Herrera de Alcántara 280
Herreruela 388
Hervás 4.015
Higuera 108
Hinojal 432
Holguera 762
Hoyos 979
Huélaga 194

I

Ibahernando 535

J

Jaraicejo 574
Jaraíz de la Vera 6.498
Jarandilla de la Vera 3.071
Jarilla 153
Jerte 1.303

L

Ladrillar 234
Logrosán 2.189
Losar de la Vera 2.999

M

Madrigal de la Vera 1.763
Madrigalejo 2.022
Madroñera 2.893
Majadas 1.258
Malpartida de Cáceres 4.445
Malpartida de Plasencia 4.518
Marchagaz 261
Mata de Alcántara 347
Membrío 870
Mesas de Ibor 188
Miajadas 10.151
Millanes 251
Mirabel 738
Mohedas de Granadilla 1.010
Monroy 994
Montánchez 2.063
Montehermoso 5.710
Moraleja 7.919
Morcillo 431

N

Navaconcejo 2.087
Navalmoral de la Mata 16.931
Navalvillar de Ibor 421
Navas del Madroño 1.487
Navezuelas 714
Nuñomoral 1.494

O

Oliva de Plasencia 284

P

Palomero 488
Pasarón de la Vera 676
Pedroso de Acim 107
Peraleda de la Mata 1.469
Peraleda de San Román 320
Perales del Puerto 988
Pescueza 159
La Pesga 1.130
Piedras Albas 211
Pinofranqueado 1.671
Piornal 1.541
Plasencia 39.982
Plasenzuela 521
Portaje 398
Portezuelo 282
Pozuelo de Zarzón 572
Puerto de Santa Cruz 396

R

Rebollar 230
Riolobos 1.225
Robledillo de Gata 131
Robledillo de la Vera 317
Robledillo de Trujillo 450
Robledollano 408
Romangordo 188
Rosalejo 1.425
Ruanes 78

S

Salorino 739
Salvatierra de Santiago 335
San Martín de Trebello 919
Santa Ana 322
Santa Cruz de la Sierra 281
Santa Cruz de Paniagua 346
Santa Marta de Magasca 304
Santiago de Alcántara 689
Santiago del Campo 315
Santibáñez el Alto 458
Santibáñez el Bajo 834
Saucedilla 773
Segura de Toro 182
Serradilla 1.721
Serrejón 467
Sierra de Fuentes 1.990

T

Talaván 912
Talaveruela de la Vera 384
Talayuela 9.582
Tejeda de Tiétar 931
Toril 196
Tornavacas 1.238
El Torno 1.012
Torre de Don Miguel 616
Torre de Santa María 668
Torrecilla de los Ángeles 688
Torrecillas de la Tiesa 1.149
Torrejón el Rubio 619
Torrejoncillo 3.337
Torremenga 628
Torremocha 1.050
Torreorgaz 1.747
Torrequemada 609
Trujillo 9.766

V

Valdastillas 362
Valdecañas de Tajo 155
Valdefuentes 1.457
Valdehúncar 189
Valdelacasa de Tajo 466
Valdemorales 242
Valdeobispo 770
Valencia de Alcántara 6.148
Valverde de la Vera 605
Valverde do Fresno 2.547
Viandar de la Vera 271
Villa del Campo 574
Villa del Rey 132
Villamesías 324
Villamiel 710
Villanueva de la Sierra 546
Villanueva de la Vera 2.129
Villar de Plasencia 242
Villar del Pedroso 713
Villasbuenas de Gata 475

Z

Zarza de Granadilla 1.729
Zarza de Montánchez 632
Zarza la Mayor 1.462
Zorita 1.731